مقالات

بهترین قرص برای ساییدگی زانو را چگونه انتخاب کنیم؟

بهترین قرص برای ساییدگی زانو | به‌طب آنلاین

بهترین قرص برای ساییدگی زانو چه کمکی برای تسکین درد یا درمان زانو خواهد کرد؟ خیلی‌ها بر این باورند که با مصرف قرص زانویشان درمان می‌شود، ولی درواقع اینگونه نیست. بهترین قرص برای زانو درد یا بهترین پماد درد زانو به شما کمک می‌کند که درد را کنترل کنید و درمان زانو را باید از مسیر دیگری دنبال کرد. در واقع ساییدگی زانو مشکلی است که  طی سالیان بسیار پدید آمده و اکنون با مصرف قرص برطرف نخواهد شد. اما داروهای گوناگونی هستند که در قالب قرص یا پماد درد زانوی شما را تا حد بسیاری کنترل خواهد کرد. اگر در پی حل مشکل  درد موقت زانویتان هستید  در این مقاله  از مجله پزشکی به طب آنلاین درباره بهترین قرص برای ساییدگی زانو اطلاعاتی در اختیارتان می‌گذاریم.

آیا مطمئنید ساییدگی زانو علت درد است؟

از آنجا که زانو عضوی پرکاربرد به شمار می‌آید، دردهای بیشتری نیز ممکن است از این ناحیه شما را درگیر کند. به این ترتیب باید مطمئن شوید که سبب درد زانو چیست تا درمان درست را انتخاب کنید. پس به علائم درد زانو توجه داشته باشید.

  • اگر زانویتان درد می‌کند
  • اگر زانویتان صدا می‌دهد
  • اگر زانویتان خالی می‌‌شود
  • اگر عضلات دور زانویتان ضعیف شده است
  • اگر زانو ورم دارد

این‌ها نشانه‌ای برای ساییدگی زانو خواهند بود. با این علائم بهتر است به پزشک مراجعه کنید و روند درمانی را آغاز نمایید.

بهترین دارو برای ساییدگی مفصل زانو

بهترین قرص برای ساییدگی زانو زانو درد | به‌طب آنلاین

در واقع وقتی سخن از دارو برای زانو درد به میان می‌آید منظور داروهایی است که برای تسکین درد به کار می‌رود. با آغاز زانو درد برای کنترل دردهای زانو باید اقداماتی را انجام دهید. اول اینکه از انجام دادن حرکات سنگین بپرهیزید. از زانوبند استفاده کنید. امروزه زانوبندهای پیشرفته مانند  زانوبند زاپیامکس به خوبی در کنترل درد و درمان زانوی شما موثر واقع می‌شوند. داروهایی نیز به این منظور وجود دارد که در اشکال موضعی ( کرم، پماد، اسپری)، خوراکی، تزریقی و شیاف دردسترس است.

بهترین قرص برای ساییدگی زانو

قرص‌هایی که معمولا برای تسکین درد ساییدگی زانو تجویز می‌شود شامل این موارد است:

  • یبوپروفن داروی ضدالتهاب غیراستروئیدی
  • ناپروکسن، مسکن و ضد التهاب
  • استامینوفن (پاراستامول)
  • مفنامیک اسید
  • ایندومتاسین؛ مسکن دردهای مفصلی و ضرب ‌دیدگی استخوان
  • دیکلوفناک؛ کاهنده درد، تحریک، تورم و خشکی مفصل
  • سلکوکسیب مسکن درد استخوان

البته قرص های دیگری نیز وجود دارد که شاید در مراحل پیشرفته تر باید از آن‌ها بهره برد.

بهترین قرص ویتامین برای زانو درد؛ قرص ویتامین برای زانو درد

 اگر به بخش نظرات درمورد زانوبند زاپیامکس سری بزنیم با واقعیت‌های گوناگونی روبه‌رو خواهیم شد. برکسی پوشیده نیست که همیشه کمبود ویتامین اثرات مخربی بر زانو می‌گذارند. مفصل‌ها نیز از این قائده به کنار نیستند و اثرات کمبود ویتامین سبب پیشرفت آسیب زانو و درد بیشتر خواهد شد. وقتی میزان مصرف ویتامین استاندارد نباشد عضلات ضعیف خواهند شد. این ضعف سبب می‌شود تا زانوی شما خیلی زودتر دچار مشکلات اساسی شود. از ویتامین‌های ضروری برای زانو می‌توان به ویتامین دی، ویتامین سی و  ویتامین آ اشاره کرد. هم اکنون مکمل‌هایی در بازار موجود است که تمام این  ویتامین‌ها را در خود دارد. بعضی از مکمل‌ها دربردارنده ترکیبات سودمند مانند گلوکزامین و کندرویتین هستند، اما دلایل چندانی نیست که نشان دهد مصرف مکمل‌های حاوی این ترکیب‌ها بهتر از مکملی است که یک ترکیب در ساخت آن به کار رفته است. مهمترین این ویتامین‌ها را شاید بتوان ویتامین دی دانست. این ویتامین سطح جذب کلسیم را نیز افزایش خواهد داد و در رشد استخوان ها تاثیر دارد. قرص ویتامین دی همچنین در کارکرد درست عضلات بسیار ضروری است و در درمان زانو درد نقش مهمی دارد.

قرص ضد التهاب زانو چگونه اثر می‌کند؟ بهترین دارو برای ساییدگی زانو

داروهای ضد التهاب در واقع از تولید برخی مواد شیمیایی بدن که موجب التهاب می‌شوند جلوگیری خواهند کرد. وقتی دچار درد های خفیف مانند دردهای اولیه آرتروز شدید پزشک معمولا اینگونه داروها را تجویز خواهد کرد. البته خانم‌ها نیز در دوران پریودی برای کاهش درد کمر و بدن از این قرص‌های غیر استروئیدی استفاده می‌کنند تا از فعالیت هورمون‌های درد جلوگیری شود.

قرص غضروف ساز زانو؛ بهترین دارو برای ساییدگی زانو

بهترین قرص برای ساییدگی زانو و قرض غضروف ساز | به‌طب آنلاین

این قرص‌ها چنان که نامیده می‌شوند می‌خواهند غضروف ضعیف شده و مشکل دار را ترمیم نمایند یا از پیشرفت بیماری جلوگیری کنند. این قرص‌ها دارای کلاژن ( پروتئین مهم در بافت ها)، گلوکزآمین( قند آمینه مهم در مفاصل)  و کندرویتین( زنجیره قندی مسئول انعطاف غضروف) هستند.

آیا ساییدگی زانو درمان دارد؟

پزشکان می‌گویند چون غضروف با دیگر بخش‌ها ارتباط خونی ندارد قابل ترمیم نیست. اما تحقیقات جدید نشان داده است که با مصرف قرص‌های غضروف‌ساز که معمولا در روزهای نخستین آرتروز تجویز می‌شود می‌توان به بازسازی غضروف امید داشت. قرص‌های غضروف ساز خارجی معمولا گران تر هستند . البته تاثیر مثبت قرص‌های ایرانی مانند قرص غضروف ساز پیاسودکس را نیز نمی‌توان نادیده گرفت. برخی قرص‌های خارجی غضروف ساز این­ها هستند:

  • قرص آلفلکسیل آلفا ویتامینز
  • کپسول تریپل فلکس دابل استرنگث نیچرمید
  • مووفری ادونسد
  • قرص بون کمپلکس نچرال ورلد

 زانوبند زاپیا مکس؛ روش موثر درمانی بدون مصرف قرص

پیشرفت تکنولوژی امروزه ما را از مصرف قرص‌هایی که گاهی عوارض بسیاری دارند بی‌نیاز ساخته است. زانوبند زاپیامکس یکی از این دست آوردهای علمی جهان است که با دارا بودن فناوری UIC میتواند همراه با تسکین در به درمان زانو نیز بپردازد. مکانیسم این زانوبند با فرستادن سیگنال به محل درد و بلاک عصبی درد را قطع می‌کند و هم زمان با تسهیل در گردش خون، رسیدن مواد مغذی لازم برای درمان زانو را ممکن خواهد ساخت. تاثیر بر سلول‌ها و واداشتن آن‌ها به اصلاح درون زانو نیز از کاربردهای دیگر این فناوری نوین است.

آیا قرص‌ها از لحاظ تاثیر‌گذاری با هم متفاوتند؟

در واقع باید گفت قرص‌های غیر استروئیدی مسکن‌هایی هستند که هر کدام یک کار را انجام می‌دهند و آن قطع رسیدن سیگنال‌های درد به محل مورد نظر است. پس در واقع قرص‌ها تاثیر یکسانی دارند و تفاوتشان در دوزهای مصرفی است. در این مقاله درباره قرص ساییدگی زانو و قرص‌های غضروف ساز اطلاعاتی در اختیارتان قرار دادیم که با مطالعه آن می‌توانید با آرامش بیشتر درمان‌های لازم را دنبال کنید.

پرسش‌هایی در زمینه بهترین قرص برای ساییدگی زانو

قرص‌های استروئیدی بهتر است یا غیر استروئیدی؟

باید بدانید در مبحث بهترین قرص برای ساییدگی زانو قرص‌های غیر استروئیدی تنها درد  و التهاب را کم می‌کنند و البته برای دردهای خفیف مورد استفاده قرار می‌گیرند و قرص‌های استروئیدی برای دردهای شدید به بالاست.

بهترین درمان خانگی ساییدگی زانو چیست؟

باید گفت زانوبند زاپیامکس با فناوری  یو  آی سی بهترین راه آسان درمان است.

آیا ساییدگی زانو درمان دارد؟

حقیقت این است که ساییدگی زانو درمان قطعی ندارد و تنها می توان با آن کنار امد.

امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۴ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *