مقالات

درد دیسک کمر به کدام پا می زند؟

درد دیسک کمر به کدام پا می زند؟

یکی از پرسش‌های رایج میان افرادی که به درد کمر مبتلا شده‌اند، این است که علائم دیسک کمر و درد پا به چه شکلی نمایان می‌گردد. افرادی که به این عارضه دچار می‌شوند، در فعالیت‌های روزمره و عادی خود با اختلالاتی مواجه خواهند شد که با کمی درد در نواحی مختلف پا آغاز و سپس شرایط ناخوشایندی را برای بیمار به وجود می‌آورد.

دیسک کمر یکی از مشکلات شایع در افرادی است که فعالیت‌های زیاد و سنگینی را در طول روز انجام می‌دهند. در اغلب موارد این عارضه در اثر کهولت سن ایجاد و درد‌های ناشی از آن طاقت‌فرسا و غیرقابل تحمل است.

اگر شما نیز به مشکلات مربوط به دیسک کمر مبتلا هستید تا پایان این مقاله از سایت پزشکی به طب آنلاین را همراهی کنید. نکاتی در خصوص جراحی دیسک کمر که در ادامه مطرح و بررسی می‌گردد با هدف کمک به بیماران تدوین شده است.

مشاوره رایگان

نام و نام خانوادگی(Required)
شما به کدام درد مبتلا هستید؟!(Required)

درد دیسک کمر به کجا می زند؟

درد دیسک کمر معمولا به نقاط مختلفی از بدن انتقال پیدا می‌کند. این وضعیت معمولا در اثر تشدید عارضه دیسک کمر ایجاد خواهد شد. در ادامه به معرفی برخی از بخش‌های مختلف بدن که ممکن است درد این عارضه در آن ایجاد شود، اشاره خواهد شد:

  • ایجاد درد دیسک کمر به پاها
  • احساس درد در ناحیه شکم به دلیل بروز اختلالات گوارشی ناشی از دیسک کمر
  • احساس درد شدید در هنگام ایستادن و نشستن طولانی ‌مدت
  • بروز برخی علائم ناشی از درد همچون سوزن‌سوزن ‌شدن یا بی‌حسی شدید در ناحیه پا
  • احساس درد در بخش‌های مختلف لگن
  • بروز درد جزئی در ناحیه ساق پا

تمامی موارد بازگو شده در خطر هستند زیرا همان‌طور که گفته شد دیسک کمر به همه این نواحی گسترش پیدا می‌کند.

مطالعه بیشتر : مسکن فوری برای دیسک کمر

دیسک کمر و درد پای راست

ازجمله شرایطی که ممکن است افراد در هنگام ابتلا به دیسک کمر با آن مواجه شوند، دیسک کمر و درد پای راست است. این وضعیت معمولا غیرقابل تحمل و ناخوشایند خواهد بود؛ زیرا افراد باید درد‌های بسیار شدیدی از آن را متحمل شوند.

این عارضه به شیوه‌‌های مختلفی در بدن افراد ظاهر می‌شود. سوزن‌سوزن ‌شدن پا و بروز بی‌حسی در آن ازجمله علائم مهم این وضعیت در ناحیه پا است. در برخی موارد احتمال بروز خواب‌رفتگی و ضعف عضلانی نیز در ناحیه پا وجود خواهد داشت.

پزشک به کمک تجویز برخی دارو‌های مختلف، به درمان این عارضه در بدن بیماران می‌پردازد. این درد معمولا در چند هفته ابتدایی بهبود پیدا می‌کند و پس از گذشت یه دوره کوتاه علائم آن برای بار دیگر ایجاد خواهد شد.

آیا درد دیسک کمر به شکم می زند؟

دیسک کمر و درد پا ممکن است با علائم گوناگونی در بخش‌های مختلف بدن ایجاد شود. در برخی موارد این وضعیت باعث ایجاد درد در ناحیه شکم خواهد شد. درصورتی‌که این وضعیت تشدید شود، ممکن است برخی نقاط مختلف از پهلو‌ها را نیز درگیر کند.

درد‌های شکمی ناشی از کمر درد، به سمت پهلو‌ها انتقال پیدا می‌کنند و در بخش‌های چپ و راست پهلو احساس ناخوشایندی به وجود می‌آورند. بروز این وضعيت همراه با برخی علائم دیگر همچون سرگیجه، حالت تهوع، تب و یبوست است.

درد دیسک کمر به کجا می زند؟

در مواردی که درد دیسک کمر در ناحیه شکم و پهلوی بانوان باردار احساس شود، پزشک توصیه می‌کند که به منظور جلوگیری از تشدید آن، بیمار روی شکم نخوابد و حتی الامکان در وضعیت قرار گفتن به سمت پهلو‌ها استراحت کند.

ممکن است افراد به برخی بیماری‌های مختلف دیگر مبتلا شوند که این وضعیت منجر به ایجاد شرایط نامناسب در کمر و تشدید درد در ناحیه شکم خواهد شد. برخی اختلالات گوارشی که جزئی از عوارض کمر درد در افراد هستند، احتمال بروز درد‌های شکمی را افزایش خواهد داد.

خطرناکترین دیسک کمر کدام مرحله است؟

خطر‌ناک‌ترین دیسک کمر، اختلالات ناشی از دیسک‌های بین مهره‌ای هستند که معمولا عوارض نامناسبی را برای بیماران ایجاد می‌کنند. به‌طور معمولا درصورتی‌که این وضعیت در مرحله پیشرفته قرار گیرد، جزء خطرناک‌ترین نوع این عارضه به‌شمار خواهد رفت.

ممکن است شدت این عارضه در بدن بیماران به‌قدری زیاد شود که افراد آسیب‌های بسیار گسترده‌تری همچون پارگی دیسک کمر را تجربه کنند. بخش بیرونی دیسک یک نقطه حساس و ضعیف در بدن است که اغلب بسیاری از علائم مشکلات کمر در آن ایجاد می‌شود.

اکثر مشکلات مربوط به دیسک کمر و درد پا در ناحیه L4 و L5 ایجاد می‌شوند. این بخش‌ها در قسمت پایینی کمر قرار دارند که در بیشتر موارد دچار فتق خواهند شد‌. در مواردی که افراد از بروز آسیب به ناحیه کمر بی‌اطلاع هستند، با انجام برخی فعالیت‌های مختلف دچار پارگی دیسک خواهند شد.

 این وضعيت در برخی موارد به‌صورت ناگهانی رخ می‌دهد و باعث ایجاد مشکلات حرکتی شدید در بیماران می‌شود. هنگامی که درد شدید باعث تخریب این ناحیه از بدن شود، درد‌های مختلف دیگری در سایر اندام‌ها ازجمله پاها حس خواهد شد.

چه موقع دیسک کمر احتیاج به عمل دارد؟

پزشک با بررسی شدت عارضه دیسک کمر در افراد، روش‌های درمانی گوناگونی را برای بهبود آن در نظر می‌گیرد. این روش‌ها اغلب با توجه به نوع درد در آن‌ها انتخاب خواهند شد. در برخی موارد پزشک تشخیص می‌دهد که برای بهبود بیمار، جراحی دیسک کمر انجام شود. در ادامه به بررسی شرایطی که باعث می‌شود افراد ملزم به انجام عمل جراحی شوند اشاره کردیم.

  • سایر روش‌های درمانی در بهبود این عارضه به‌طور موثری عمل نکنند.
  • شدت درد به‌قدری زیاد شود که افراد نتوانند آن را تحمل کنند.
  • استراحت‌کردن مداوم و استفاده از زانوبند زاپیامکس در بهبود مشکلات ناشی از این وضعیت بی‌نتيجه تلقی شود.
  • علائم ناشی از این وضعیت باعث بروز اختلال در انجام برخی فعالیت‌های روزمره افراد شود.
  • مشکلات ناشی از دیسک کمر و درد پا منجر به اختلالات حرکتی در افراد شود.
  • احساس ضعیف و بی‌حسی در اندام‌های مختلف شدیدتر شود.
  • در اثر پارگی دیسک، فشار غیرقابل تحملی بر اعصاب و نخاع ایجاد شود.
  • اگر بیمار کنترل برخی اعمال را از دست بدهد و عملکرد نامطلوبی از آن در حین حرکت ایجاد شود.

تمامی این موارد نشانه‌های خطری هستند که باید آن‌ها را جدی گرفت و در صورت مشاهده به پزشک متخصص مراجعه کرد.

اگر دیسک کمر را عمل نکنیم چه میشود؟

به‌منظور کاهش میزان اثرات منفی یک بیماری بر اندام‌های مختلف بدن، لازم است که افراد بهترین راه برای درمان آن‌ را انتخاب کنند. ازجمله مشکلاتی که در صورت تشدید آن، باعث بروز برخی خطرات جدی در افراد می‌شود، دیسک کمر است. بهترین شیوه درمانی برای دیسک کمر انجام عمل جراحی است. درصورتی‌که افراد برای بهبود این وضعیت تعلل کنند، ممکن است شرایط نامطلوبی در بدن بیماران ایجاد شود.

  • اگر دیسک کمر عمل نشود، مشکلات و اختلالات حرکتی را در بدن بیماران ایجاد خواهد کرد.
  • اگر بیماران تحت درمان قرار نگیرند ممکن است در زندگی روزمره و انجام فعالیت‌های عادی خود دچار مشکلاتی شوند.
  • تعلل در درمان این عارضه باعث ایجاد مشکلاتی در مثانه و روده‌های بیمار خواهد شد.
  • مشکلات ناحیه دیسک کمر درصورتی‌که به کمک روش‌های جراحی درمان نشود، فرسایش شدید بسیاری از مفاصل را به دنبال خواهد داشت.
  • احساس گرفتگی شدید و سوزن‌سوزن‌شدن پا ازجمله عواملی است که در صورت عدم درمان این عارضه، شدت یافته و سپس شرایط ناخوشایندی را در طول روز برای بیمار ایجاد می‌کند.
  • فشردگی شدید و التهاب عصب در این ناحیه باعث ایجاد مشکلاتی در حرکت‌های جزئی افراد خواهد شد.
  • در صورت عدم درمان این مشکل، بسیاری علائم و اختلالات ناشی از دیسک کمر در بیماران افزایش پیدا می‌کند.

با توجه به این نکات انجام درمان بر دیسک کمر ضروری است و عدم دقت کافی به این موضوع می‌تواند باعث بروز مشکلات بسیاری شود.

اگر دیسک کمر را عمل نکنیم چه میشود؟

دیسک کمر و درد پا ازجمله مشکلاتی است که باعث ایجاد وضعیت نامناسب در بدن افراد خواهد شد. همان‌طور که در این مقاله به آن پرداختیم، درد‌های ناشی از این وضعیت در نقاط مختلفی از بدن ظاهر می‌شود.

بروز درد در ناحیه پا و دست ازجمله علائم مهم در افرادی است که به دیسک کمر مبتلا شده‌اند. پزشکان برای بهبود این وضعیت در اکثر موارد روش‌های جراحی را انتخاب می‌کنند. انجام عمل دیسک کمر باعث کاهش میزان درد در نقاط مختلف بدن خواهد شد.

دیسک کمر و درد پا در چه مواردی به عمل احتیاج دارد؟

دیسک کمر و درد پا درصورتی‌که باعث بروز شرایط نامناسب شود و توان حرکتی افراد را از بین ببرد لازم است که برای بهبود این وضعیت روش‌های درمان تخصصی همچون جراحی استفاده شود. ممکن است پزشک در ‌صورت جزئی بودن این عارضه، استفاده از کمربند پلاتینر را تجویز کند.

درد دیسک کمر در کدام قسمت است؟

درد دیسک کمر باعث بروز برخی علائم گوناگون در نواحی مختلف بدن خواهد شد. ناحیه پا، بازو‌ها و کمر ازجمله نقاطی است که معمولا درد در آن احساس می‌شود. این شرایط معمولا به‌صورت سوزن‌سوزن‌شدن و بی‌حسی در این نواحی ایجاد خواهد شد.

چه زمانی دیسک کمر خطرناک می‌شود؟

در مواردی که دیسک کمر پیشرفت کند و علائم آن در بدن شدت یابد، می‌توان گفت که این عارضه در وضعیت خطرناکی قرار گرفته است. در این هنگام لازم است که برای بهبود این وضعیت بیماران به پزشک مراجعه کنند تا هرچه سریع‌تر روش‌های درمانی برای آن انتخاب شود.

فروش محصولات ارتوپدی در به‌طب انلاین

امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۵ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *