مقالات

قرص باکلوفن برای کمر درد؛ از فواید تا عوارض مصرف

تصویر شخصی در حال استفاده از قرص وقرص باکلوفن برای کمردرد |به طب آنلاین

قرص باکلوفن برای کمردرد مفید است خیر؟ یافتن قرص مسکن فوری درد کمر برای کسانی که درگیر کمربند هستند بسیار ضروری است. خیلی ها می پرسند قرص باکلوفن ۲۵ برای چیست یا قرص باکلوفن 10 برای چیست و چه کاربردی دارد؟ این موضوعات نخستین گزینه‌هایی است که هنگام بروز درد کمر به ذهن هرکسی می‌رسد. ناگفته پیداست که کمردرد، امروزه به دردی شایع درمیان پیر و جوان تبدیل شده. به گونه‌ای که آمارها نشان می‌دهند که 80 درصد افراد به یکی از انواع درد کمر مبتلا هستند. روزانه تعداد بسیاری از این بیماران برای تسکین درد و آغاز روند درمان به پزشکان متخصص مراجعه می‌کنند تا راهی برای درمان کمردرد خود بیابند. بهترین مسکن برای درد دیسک کمر را بشناسند یا نام بهترین پماد برای دیسک کمر را بدانند.

در این مقاله از سایت به طب آنلاین، پس معرفی قرص باکلوفن برای کمر درد شما را با محصول پلاتینر و دنیای برتر تکنولوژی در زمینه درمان کمردرد آشنا خواهیم کرد.

درمان دارویی؛ قرص باکلوفن و مدت زمان اثر قرص باکلوفن

قرص باکلوفن برای کمردرد وتصویر باکلوفن| به طب آنلاین

قرص باکلوفن (Baclofen)، داروی شل‌کنندهٔ عضلات است. این قرص برای درمان دردهای عضلانی مانند اسپاسم، درد و سفتی ماهیچه‌ها به‌کار می‌رود. این دردها بیشتر مواقع ناشی از بیماری‌هایی چون ام اس، جراحات و دیگر اختلال‌های مربوط به نخاع هستند. باکلوفن برای تسکین اسپاسم عضلات ارادی ناشی از اختلالات نیز استفاده می شود. باکلوفن همچنین در بزرگسالان و کودکان برای تسکین اسپاستیسیته ماهیچه های ارادی ناشی از مواردی مانند: حوادث عروقی مغز، فلج مغزی، مننژیت، آسیب ضربه ای به سر و دیگر موارد مشابه کاربرد دارد. خیلی ها در مورد اینکه آیا قرص باکلوفن مرفین دارد یا خیر تردید دارند که باید دانست. باتوجه‌به اطلاعات در دسترس، نمی‌توان مورفین را  یکی از مواد تشکیل‌دهندۀ قرص باکلوفن دانست، اما استفادۀ بیش از اندازه از این دارو با وجود نداشتن مورفین ممکن است سبب اعتیاد، مقاومت بدن در مقابل دارو و همچنین بالارفتن دوز مصرفی شود. به ویزه استفاده از آن در کمردرد زایمان بایستی با احتیاط صورت گیرد.

قرص باکلوفن برای کمردرد را چگونه مصرف کنیم

باکلوفن به صورت خوراکی به صورت قرص یا مایع تجویز می‌شود. این مایع ممکن است مخصوصاً برای کودکان یا بزرگسالانی که قادر به مصرف قرص نیستند مناسب باشد. تنظیم دوز مصرفی بر اساس نوع بیماری و توقع ما از روند بهبودی بسیار اهمیت دارد. پس از رسیدن به حداکثر دوز توصیه شده، اگر اثر درمانی ظرف 6 هفته آشکار نشد، باید تصمیم گیری در مورد ادامه مصرف باکلوفن اتخاذ شود. قطع درمان باید همیشه با کاهش پی در پی دوز در یک دوره تقریباً 1 تا 2 هفته ای تدریجی باشد به جز در موارد اورژانسی مرتبط با مصرف بیش از حد، یا در مواردی که عوارض جانبی جدی رخ داده است.

عوارض جانبی باکلوفن 25 و انواع دیگر این قرص

تصویر فردی که سرگیجه دارد و عوارض جانبی باکلوفن 25 و انواع دیگر این قرص| به

باکلوفن ممکن است عوارضی مانند سرگیجه، ضعف، سردرد، تهوع، خستگی، اختلال خواب، افزایش میزان ادرار و یبوست را سبب شود. درصورتی که داروی باکلوفن جزو تجویزهای پزشک است مطمئن باشید فوائد آن بیش از مضراتش بوده است. لازم است بدانید که واکنش آلرژیک در مورد داروی باکلوفن بسیار کم گزارش شده است.

اگر به داروی باکلوفن حساسیت دارید یا هر حساسیت دیگری دارید، قبل از مصرف این دارو را پزشک یا دکتر داروخانه مشورت کنید. داروی باکلوفن ممکن است ازترکیبات غیر فعالی تشکیل شده باشد که حساسیت یا مشکلات دیگری پدید آورد. قبل از مصرف باکلوفن در مورد سوابق پزشکی خود به ویژه مشکلات کلیوی، مشکلات روانی مانند اسکیزوفرنی، مشکلات مغزی مانند سکته مغزی و تشنج حتما با پزشک مشورت نمایید. همچنین ممکن است داروی باکلوفن خواب‌آلودگی و تاری دید پدید آورد. کمردرد و کیفیت زندگی ارتباط مستقیمی با هم دارند که بایستی مورد توجه قرار گیرد.

مصرف نادرست یا بی‌رویه باکلوفن 10 و 25 شامل موارد زیر می‌شود:

  • سرگیجه
  • ضعف
  • سردرد
  • تهوع
  • خستگی
  • اختلال خواب
  • افزایش میزان ادرار و یبوست

درصورتی که داروی باکلوفن جزو تجویزهای پزشک است مطمئن باشید فوائد آن بیش از مضراتش بوده است. لازم است بدانید که واکنش آلرژیک در مورد داروی باکلوفن بسیار کم گزارش شده است. با این وجود اگر واکنش آلرژیک جدی ای مثل علائم پوستی، خارش، تورم (مخصوصا در صورت، زبان و گلو)، گیجی شدید و اختلال تنفسی را مشاهده کردید، به سرعت خود را به پزشک برسانید.

عوارض قرص باکلوفن 10 و 25 در صورتی داشتن بیماری‌های خاص یا حساسیت به دارو

اگر به داروی باکلوفن حساسیت دارید یا هر حساسیت دیگری دارید، قبل از مصرف این دارو را پزشک یا دکتر داروخانه مشورت کنید. داروی باکلوفن ممکن است از ترکیبات غیر فعالی تشکیل شده باشد که حساسیت یا مشکلات دیگری پدید آورد. قبل از مصرف باکلوفن در مورد سابقه پزشکی خود به ویژه در موارد زیر با پزشک مشورت نمایید:

  • مشکلات کلیوی
  • مشکلات روانی مانند اسکیزوفرنی
  • مشکلات مغزی مانند سکته مغزی و تشنج

همچنین ممکن است داروی باکلوفن خواب‌آلودگی و تاری دید پدید آورد. کمردرد و کیفیت زندگی ارتباط مستقیمی با هم دارند که بایستی مورد توجه قرار گیرد.

تداخلات دارویی قرص باکلوفن 10؛ با کدام داروها باکلوفن نخوریم؟

مصرف برخی داروها با هم اثرات بدی در بدن خواهد داشت و منجر به بروز علائمی خواهد شد. البته در مواردی برخی دارو تنها اثرات یکدیگر را نخنثی می‌کنند که همین موضوع نیز باعث آسیب به بیمار و عدم تاثیر بر بیماری او می‌شود.

از تداخل دارویی شدید باکلوفن 10 و 25 می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • داروهایی با پایه اپیودئیدی
  • آرام بخش‌ها
  • دیگر داروهای شل کننده عضلانی

مصرف این نوع داروها با باکلوفن منجر به ایجاد سرگیجه، عدم تعادل، خواب آلودگی شدید و تنفس نامنظم خواهد شد. لازم به ذکر است که تداخلات جدی باکلوفن با داروی مسکنی مانند متادون و بوپرینورفین بسیار شدید و حساس است.

موارد منع مصرف باکلوفن 10 و 25 میلی‌گرمی برای گروه خاصی از افراد

افرادی که شرایط خاص و بیماری خاصی دارند باید قبل از مصرف هر نوع دارویی، مانند باکلوفن با پزشم معالج خود مشورت کنند. برخی از این شرایط عبارتند از:

  • حساسیت دارویی به باکلوفن یا سایر داروهای شل کننده عضلانی
  • خانم‌های باردار یا شیرده
  • درد مزمن کلیوی یا کبدی
  • مشکلات تنفسی
  • مشکلات ادراری
  • زخم در سیستم گوارشی
  • بیماری صرع یا اختلالات تشنجی
  • اختلالات روانی
  • سابقه سکته مغزی یا لخته خون رد رگ‌ها
  • پارکینسون
  • اختلالات روماتیسمی
  • فشارخون بالا
  • دیابت
قرص باکلوفن

قبل از مصرف این دارو حتما با پزشک خود مشورت کنید. همچنین موارد زیر را رد زمان مصرف باکلوفن رعایت کنید:

  • قبل از مصرف دارو، نسخه پزشک را چک کرده و دوره و دوز و زمان مصرف را بررسی کنید.
  • تاریخ تولید و انقضای روی دارو را چک کرده و سپس مصرف کنید.
  • دارو را با یک لیون آب ولرم میل کنید.
  • پس از مصرف دارو از انجام کارهای حساس مانند رانندگی یا کار با ابزارآلات خودداری کنید.
  • دارو ا برای افرادی که علائم و بیماری مشابهی با شما دارند تجویز نکنید.
  • از مصرف همزمان باکلوفن یا الکل خودداری کنید.

در صورت بروز هر نوع علائمی پس از مصرف دارو با پزشک مشورت کنید.

پلاتینر، محصولی موثر برای تسکین درد و درمان کمردرد

پلاتینر کمربندی جدید از تولیدات شرکت آلمانی زایس ترونیک است. این کمربند با داشتن سه تکنولوژی به روز خود به راحتی انواع درد کمر را تسکین می‌دهد. پلاتینر دارای سه تکنولوژی اولتراسوند، انفرارد و کلاک پالس است که هر کدام از آن‌ها به تنهایی در تجهیزات خاص فیزیوتراپی و توان‌بخشی استفاده می‌شوند. افزایش جریان خون در محل آسیب، بلاک عصبی برای کاهش درد، اکسیژن رسانی به بافت‌ها و ماساژ عظلات ، از کارکردهای کمربند پلاتینر است.

همه افراد با دردهای ناشی از انواع آرتروز، مشکلات دیسک کمر، تنگی کانال نخاعی و گرفتگی‌های ناشی از سیاتیک برای تسکین درد و درمان از این محصول استفاده می‌کنند. خرید کمربند پلاتینر شما را از رفتن به فیزیوتراپی و مصرف مسکن ها بی نیاز خواهد کرد. نظرات در مورد کمربند پلاتینر نشانگر رضایت بسیار مشتریان از این دستگاه مدرن است.

با استفاده منظم از کمربند پلاتینر بیماران بعد از چند روز شاهد کاهش درد خود خواهند بود. تسکین کامل درد بعد از 2 تا 3 هفته استفاده منظم و روزانه 45 تا 60 دقیقه ایجاد می‌شود. مدت زمان آن بستگی به شدت آسیب و مشکل ایجاد شده در کمر دارد. این در حالی است که در اکثر مواقع تسکین درد بعد از یک دوره کامل فیزیوتراپی و تداوم جلسات ایجاد می‌شود. سایت فروشگاهی به طب نمایندگی رسمی فروش کمربند پلاتینر و خدمات پس از فروش آن را در ایران برعهده دارد. پس مراحل خرید کمربند پلاتینر را باخیال راحت انجام دهید و درب منزل تحویل بگیرید.

قرص باکلوفن برای کمردرد ؛ استفاده از قرص تا کمربند پلاتینر

کمر درد مشکل رایجی است که به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد و برروی سطح کیفیت زندگی افراد تأثیر می‌گذارد. اما خوشبختانه  قابل درمان است و جای نگرانی ندارد. پزشک معمولا داروهای مسکن و ضدالتهابی را برای درمان کمر درد در نظر می‌گیرند. در این مقاله ابتدا نحوه معاینه و بهترین قرص برای درد کمر را شناختیم. سپس به معرفی کمربند پلاتینر به عنوان بهترین جایکزین و مکمل درمان پرداختیم. این کمربند با بهره گیری از برترین فناوری در د کمر را تسکین می‌دهد و عوارض کمر را درمان می‌کند. با بررسی قیمت کمربند پلاتینر و کارایی آن درمی‌یابید که خرید پلاتینر بسیار مقرون به صرفه است.

بهترین شل کننده‌ عضلانی؛ قرص باکلوفن برای چیست؟

در جواب به سوال قرص باکلوفن برای چیست باید گفت که baclofen در دسته داروهای شل کننده عضلانی قرار دارند. پس در مواردی که گرفتگی عضلات و اسپاسم شدید به دلایل مختلفی در هر کدام از قسمت‌های بدن رخ دهید، این دارو یا سایر شل کننده‌های ضعلانی مانند متوکاربامول استفاده می‌شود.

پس اولین دارویی که برای درمان گرفتگی کمر، پا، رگ سیاتیک و گردن تجویز می‌شود،  معمولا و با درصد بالایی باکلوفن است. توجه داشته باشید که مصرف بی رویه و بدون تجویز baclofen ممکن است خطرناک باشد. پس به دلیل یکبار مصرف از این دارو و جواب گرفتن از آن، در مواقع مشابه بدون تجویز پزشک استفاده نکنید.

قرص باکلوفن 10 برای چیست؟

باکلوفن در دو دوز 10 و 25 میلی‌گرمی تولید و با توجه به شدت و نوع بیماری افراد توصیه می‌شود. معمولا دوز 10 میلی‌گرمی باکلوفن را برای شروع روند درمان به صورت دو تا سه مرتبه در روز تجویز می‌کنند. اما امکان دارد که میزان دوز مصرفی برای افراد خاصی متفاوت باشد. موضوعی که بیماران باید رعایت کنند مصرف درست و به موقع باکلوفن است. زیرا با تحقیقات بسیار ثابت شده‌است که مصرف باکلوفن در زمان‌های مشخص و منظم باعث افزایش تاثیرگذاری این دارو بر روند درمان خواهد شد.

تفاوت قرص باکلوفن 10 و 25 در چیست؟

تفاوت باکلوفن 10 و 25 در دوز آن‌هاست و هیچ تفاوت دیگری با هم ندارند. معمولا دوز باکلوفن 10 را برای آسیب‌های خفیف‌تر یا رده‌های سنی حساس‌تر مانند کودکان و مسن‌ترها و حتی افرادی که بیماری‌های خاص دارند استفاده می‌کنند. در حالی که دوز 25 برای آسیب‌های شدیدتر و افراد با بدنی سالم و بدون مشکل تجویز خواهد شد.

قرص باکلوفن 10 و 25 میلی گرمی هیچ تفاوت با هم ندارند. این دو دارو تنها دو دوز مختلف هستند که بیماری‌ها و شدت‌های مختلف آن استفاده می‌شود.

امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۴۰ رای

3 دیدگاه در “قرص باکلوفن برای کمر درد؛ از فواید تا عوارض مصرف

  1. رحمان گفت:

    با سلام من کندی ادرار دارم دکتر باکلوفن 10را‌برای من تجویز کرده ایا تاثیر خواهد داشت

  2. ناشناس گفت:

    با سلام وتشکر. من ورم معده دارم باکلوفن ۱۰ خوبه برام ولی نسبت به باکلوفن ۲۵ مواردی مانند سرگیجه توهم اشفتگی خواب وسردرد و…. دارم ولی ۱۰ خوبه روزی یک قرص خوبه..

  3. بازتاب: آرش رستمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *